TUJA AKCIÓ!

Thuja occidentalis “Smaragd” – smaragd tuja akciós áron a készlet erejéig!

A “Smaragd tuja” a legnépszerűbb oszlopos tuja Magyarországon. A klímaváltozás miatt  ültetésénél figyelembe kell venni, hogy  a fajta környezeti igénye nem változott!

Talaj igénye: enyhén savanyú, mészben szegény, közép kötött, jó vízgazdálkodású kertrész.

Fény igénye: jól megvilágított, de tűző naptól védett félárnyékos terület.

Víz igénye: folyamatosan egyenletes vízellátású, párás környezetben őrzi meg szépségét, ez 900-1000 liter csapadékot és kiegészítő öntözést jelent négyzetméterenként.  Száraz talajt, rendszeres nyári légköri aszályt nem viseli el.

Tápanyag igénye: mint minden más dísznövény egyenletes, bőséges tápanyagellátást igényel szerves és szervetlen örökzöld műtrágya kijuttatás formájában. Tápanyagban szegény körülmények között legyengül, gyantatermelése lecsökken, a rovar kártevők elszaporodnak a hajtásokon, ágakon.

Növényvédelme: ha igényeit sikerül optimálisan kielégíteni, a tuja egészséges, ellenálló lesz a legtöbb károsítóval szemben. Ennek ellenére számítani kell arra, hogy a vegyszeres növényvédelem elkerülhetetlenné válik.

Thuja occidentalis Smaragd-Smaragd tuja

Smaragd tuja

Thuja occidentalis ‘Smaragd’ K5 l 60/80 cm Ár: 2000.-Ft/db

Cash & carry

Tujaszállítás

Tuják szállítása személygépkocsival

tujaszállítás

Egy fóliával kibélelt Dacia Duster-ba 11 db (100/120 cm k20) Thuja occidentalis “Smaragd” befér és nem károsodik az autó!

Kérjük vásárlás előtt telefonon érdeklődjenek a készletről!