Fekete ribiszke

Fekete ribiszke

Fekete ribiszke az a bogyósgyümölcs amelyben a legnagyobb a C vitamin tartalom! Emellett E és B vitamin, karotin és vastartalma is kiemelkedő. Természetes antioxidáns. Szörpnek, dzsemnek feldolgozva kiváló immunerősítő. Jellegzetes íze miatt javasolt más gyümölcsökkel történő feldolgozása. 

Dyana fajta 5 literes konténerben most 1790.-Ft

Piros ribiszke

Piros ribiszke

Piros ribiszke a markáns savanykás íze és magas C vitamin tartalma miatt népszerű bogyósgyümölcs. Frissen, vagy fagyasztva, szörpnek, dzsemnek, gyümölcsbornak kiválóan alkalmas. Flavonoidjai és béta-karotinja gátolhatja a tumorok kialakulását. Káliumtartalma magas.

Fertődi hosszúfürtű és Jonkheer van Tets  fajta 5 literes konténerben 1790.-Ft. 

Törzses Jonkheer van Tets  3 literes konténerben 2500.-Ft

Szamóca-Eper

Konténeres szamóca-eper

Szamóca, vagy ahogyan a köznyelv hívja: eper a legnépszerűbb bogyósgyümölcs. Magas C vitamin tartalma mellett sok ásványi anyagot, kalciumot, káliumot, mangánt, magnéziumot, vasat és cinket tartalmaz. Amennyire csodálatos az íze, finom az illata, olyan szép a megjelenése gyümölcsének. Ültetés után már termést hoz, nem szükséges éveket várni. Fogyaszthatjuk frissen, fagyaszthatjuk, készíthetünk szörpöt, dzsemet, bort, gyümölcslevest.

Elsanta fajta 9×9-es konténerben 390.-Ft

Málna

Konténeres málna

Málna lassan egzotikus, drága gyümölcs lesz munkaigényes termesztése miatt. Magas C vitamin, kálium, kalcium, magnézium, flavonoid és antioxidáns tartalma miatt egészséges gyümölcs. Fogyaszthatjuk frissen, fagyaszthatjuk, szörpöt, dzsemet,gyümölcstortát, bort készíthetünk belőle.

Fertődi zamatos fajta 5 literes konténerben 1790.-Ft

Áfonya

Konténeres áfonya

Áfonya ültetése a külföldről importált gyümölcs megjelenésével kezdett népszerűvé válni. Magas antioxidáns tartalma nagyon sok betegség kialakulását tudja meggátolni, vagy fékezni. 5-6 növény már termőrefordulás után ad annyi gyümölcsöt amely elegendő egy család friss fogyasztásához, dzsem, befőtt készítéséhez.

Most több fajtából választhat 5 literes konténerben 2600.-Ft-ért.

Fekete berkenye

Feketeberkenye

Feketeberkenye magas C vitamin tartalmában a feketeribiszke után következik. Antocianin tartalma kiemelkedő, cukortartalma magas.Viszont szedése egyszerűbb feladat a homoktövisnél. Növényvédelemre nem szorul. Fanyar íze miatt más gyümölccsel készithető belőle dzsem, gyümölcslé, szörp.Szép virágzata, őszi lombszíne miatt dísznövénynek is szép.

Viking fajta 3 literes konténerben kapható.

Törzses bogyósgyümölcsűek

Törzses bogyósgyümölcsűek

Törzses Josta 3 literes konténerben                               2500.-Ft

Törzses Jonkher Van Teets  3 literes konténerben        2500.-Ft

Törzses Pallagi Óriás  3 literes konténerben