Konténeres gyümölcseink

Konténeres gyümölcsfa oltványainkkal éveket nyer!

A Semiramis kertközpontban gyümölcsfajtáink egy részét konténerben neveljük. A Vásárlók közül egyre többen ismerik fel, milyen sok időt nyernek ültetésükkel.

A szabadgyökerű gyümölcsfajtákat kora tavasszal nagyméretű konténerbe, jó minőségű, magas tápanyagtartalmú virágföldbe ültetjük kertészetünkbe. A növények gyökérzete, hajtásai nagyon gyorsan fejlődésnek indulnak a számukra extra körülmények között kiültetett szabadföldi társaikhoz képest. Rendszeres növényvédelem és ápolási munkák mellett fejlettek lesznek nyár közepére, kiültethetővé vállnak. A vesszőkön kialakulnak a termőrügyek, így a következő évben már virágot, gyümölcsöt fognak hozni.

Konténeres gyümölcsfák

konténeres gyümölcsfák

A konténeres gyümölcsfáink már július közepétől ültethetők, fejlett gyökérzetük megfelelő gondozás mellett 100%-os eredést biztosít akár a nyári hónapokban is. Áruk a termelési költségek miatt magasabb, de ezért a Vásárló egy sokkal fejlettebb, magasabb biológiai értékű növényt kap.

Néhány gyümölcsöt, mint az áfonyát, málnát, ribiszkeféléket, feketeberkenyét, szamócát, szedret, datolyaszilvát, fügét csak konténeresként nevelünk, forgalmazunk az eredés biztonsága érdekében.

Konténeres gyümölcsfa oltványaink:

A klasszikus gyümölcsfák augusztus elejétől lesznek kaphatóak.

Jelenleg megvásárolható:

Kakiszilva: Rojo Brillante  20 literes konténerben 17000,-Ft/db.

Füge: Ficus carica Dottato 4 literes konténerben 2900.-Ft/db

Áfonya fajták 5 literes konténerben 2900.-Ft/db-tól.

Fekete berkenye /Hugin/ 4 literes konténerben 1790.-Ft/db

Szamócafajták 9 x 9-es konténerben 390.-Ft/db-tól. /Gorella, Olympia/. 12-es cserépben Elianny és Mare des Bois fajták 10 db 3900.-Ft.

Lonicera kamtschatica-mézbogyó fajták /Jugana és Nimfa/ 2 literes konténerben 3000.-Ft/db

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön  a készleten levő fajtákról és nyitva tartásunkról!

Konténeres füge

Ficus carica-füge

Szeretne áfonyát telepíteni kertjébe akár nyáron?

Szabadgyökerű gyümölcsfa oltványaink októbertől áprilisig!