A honlapunkon nem szereplő növényeket is kínálunk kertészetünkben kisebb mennyiségekben. Szezonális időszakban (április, szeptember) vállalunk beszerzést időben megrendelt, egyeztetet egyéni kéréseket, előleg ellenében azon növényekre melyek garantáltan bírják kontinentális éghajlatunkat.

Az árjegyzékben, faiskolai címkén és más termékeken szereplő árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót és a készlet erejéig érvényesek. Az akciós növények sárga figyelemfelkeltő címkével (-20%-30%-40%-50%) vannak jelölve. Ez már a kedvezményes fogyasztói ár, ebből nem tudunk kedvezményt adni.

25000.-Ft-os vásárlás esetén 5% kedvezmény, 50000.-Ft-os vásárlás esetén 10% kedvezmény, 100000.-Ft-os vásárlás esetén 15% kedvezmény jár egyösszegű vásárlásnál! 

Minőségi és mennyiségi átvétel telephelyünkön történik, reklamációt csak az átvételkor fogadunk el! A szállítás és az ültetésig történő tárolás a Vevő költsége és kockázata! Éppen ezért gondoskodni kell a növény szakszerű ápolásáról, elhelyezéséről, majd a gondos ültetésről amely már a Vevő feladata és felelősége. Fokozottan érvényes ez a szabadgyökerű gyümölcsoltványokra amelyek nem tolerálják a hanyag Vevői magatartást. Ültetési útmutatót adunk a teljes sikerhez. Az időjárási károkra /aszály, vihar,  fagy, tartós esőzés/ és növényvédelmi károkozókra nem vállalunk felelőséget. Növényegészségügyi okokból nem áll módunkban tévesen vásárolt növényt visszaváltani. A Vevő kérésére segítünk abban, hogy megfelelő módon a vásárolt terméket saját gépjárművébe biztonságosan elszállíthassa. A növények, termékek csomagolását térítés ellenében tudjuk elvégezni.

BETÉTDÍJ

Nagyobb méretű növényeinknél  a konténerek környezetvédelmi szempontok miatt betétdíjjasak /+K megjelölés/, így visszaválthatóak. A konténerek önköltségi áron kerülnek számlázásra, összege mérettől és formától függ. Csak a nálunk vásárolt “Betétdíj” igazolással rendelkező konténereket váltjuk vissza sérülésmentes állapotban.

SZÁLLÍTÁS

Gyöngyös területén önköltségi áron 5000.-forintért, környező településekre +180.-forint kilóméterenként. Állásdíj 3700.-forint/óra. Kiszállítási díj csak a helyszínen történő lerakodást tartalmazza, nem fedezi a Vásárló ingatlanán történő további mozgatását, últetési elhelyezését. Szükséges esetben biztosított rakodó óradíjja 2500.-forint/óra. Csak a Semiramis kertközpontban vásárolt termékekre vonatkoznak. A kiszállítás teljes költségét vásárláskor kell kifizetni.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.