A honlapunkon nem szereplő növényeket is kínálunk kertészetünkben kisebb mennyiségekben. Szezonális időszakban (április, szeptember) vállalunk beszerzést időben megrendelt, egyeztetet egyéni kéréseket, előleg ellenében azon növényekre melyek garantáltan bírják kontinentális éghajlatunkat.

Az árjegyzékben, faiskolai címkén és más termékeken szereplő árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót és a készlet erejéig érvényesek. Az akciós növények sárga figyelemfelkeltő címkével (-20%-30%-40%-50%) vannak jelölve. Ez már a kedvezményes fogyasztói ár, ebből nem tudunk kedvezményt adni.

30000.-Ft-os vásárlás esetén 5% kedvezmény, 60000.-Ft-os vásárlás esetén 10% kedvezmény, 100000.-Ft-os vásárlás esetén 15% kedvezmény jár egyösszegű vásárlásnál! 

Minőségi és mennyiségi átvétel telephelyünkön történik, reklamációt csak az átvételkor fogadunk el! A szállítás és az ültetésig történő tárolás a Vevő költsége és kockázata! Éppen ezért gondoskodni kell a növény szakszerű ápolásáról, elhelyezéséről, majd a gondos ültetésről amely már a Vevő feladata és felelősége. Fokozottan érvényes ez a szabadgyökerű gyümölcsoltványokra amelyek nem tolerálják a hanyag Vevői magatartást. Ültetési útmutatót biztosítunk a teljes sikerhez. Az időjárási károkra /aszály, vihar,  fagy, tartós esőzés/ és növényvédelmi károkozókra nem vállalunk felelőséget. Növényegészségügyi okokból nem áll módunkban tévesen vásárolt növényt visszaváltani. A Vevő kérésére segítünk abban, hogy megfelelő módon a vásárolt terméket saját gépjárművébe biztonságosan elszállíthassa. A növények, termékek csomagolását térítés ellenében tudjuk elvégezni.

BETÉTDÍJ

Nagyobb méretű növényeinknél  a konténerek környezetvédelmi szempontok miatt betétdíjjasak /+K megjelölés/, így visszaválthatóak. A konténerek önköltségi áron kerülnek számlázásra, összege mérettől és formától függ. Csak a nálunk vásárolt “Betétdíj” igazolással rendelkező konténereket váltjuk vissza sérülésmentes állapotban.

SZÁLLÍTÁS

Gyöngyös területén önköltségi áron nettó 6000.-forintért, környező településekre nettó +250.-forint kilóméterenként. Állásdíj nettó 4700.-forint/óra. Kiszállítási díj csak a helyszínen történő lerakodást tartalmazza, nem fedezi a Vásárló ingatlanán történő további mozgatását, últetési elhelyezését. Szükséges esetben biztosított rakodó óradíjja nettó 3500.-forint/óra. Ezen díjtételek csak a Semiramis kertközpontban vásárolt termékekre vonatkoznak. A kiszállítás teljes költségét vásárláskor kell kifizetni. A pénztárunknál fizethet készpénzes és bankkártyás fizetési móddal.

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Kérjük, hogy vásárláskor minden esetben győződjön meg a növény egészségi állapotáról, mennyiségéről.
Amennyiben a vásárlás után azt tapasztalja, hogy a növény nem kifogástalan állapotú ( gyökérzete fejletlen, betegséget lát rajta stb.), haladéktalanul, 48 órán belül hozza vissza kertészetünkbe a kapott nyugtával és az eredeti konténerrel együtt sérülésmentes állapotban. A növények élőlények, ezen határidőn túl nehéz megállapítani, hogy a felmerülő probléma nálunk keletkezett, vagy a szállítás, átmeneti tárolás, helytelen ültetés vagy a későbbi gondozás során lépett-e fel. Természetesen minden esetben megvizsgáljuk, hogy a visszahozott növény a számára megfelelő gondozásban részesült-e. Amennyiben nem megfelelő ültetésre, kezelésre utaló jeleket tapasztalunk, úgy még a megadott határidőn belül sem tudunk reklamációt elfogadni. A fenti határidőn belül visszahozott növényeket cseréljük, vagy értékének megfelelően választhat dísznövényt kertészetünk kínálatából.

Honlapunkon megjelenő adatok, információk tájékoztatásul szolgálnak, esetenként lehetnek elavultak. Felhasználásuk kapcsán a felhasználónál keletkező bármilyen közvetett, vagy közvetlen kárért, költségért, kiadásért nem vállalunk felelőséget. Vásárlás előtt kérjük szíveskedjen telefonon, elektronikus levélben érdeklődni áraink, készleteink felől. A feltüntetett árak, információk nem minősülnek közvetlen ajánlatnak! Általános feltételeinkre a magyar jog megfelelő rendelkezései az irányadók. 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.