A honlapunkon nem szereplő növényeket is kínálunk kertészetünkben, ezekről telefonon tudunk tájékoztatást adni.

Az árjegyzékben, faiskolai címkén és más termékeken szereplő árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót, a készlet erejéig érvényesek. Az akciós növények sárga figyelemfelkeltő címkével (-20%-30%-40%-50%) vannak jelölve. A feltüntetett ár a kedvezménnyel csökkentett fogyasztói ár.

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY

60000.-Ft-os vásárlás elérése esetén 5%, 80000.-Ft-os vásárlás elérése esetén 7%, 100000.-Ft-os vásárlás elérése esetén 10% kedvezmény készpénzes fizetésnél. A kedvezmény 30 napon belül levásárolható, készpénzre nem váltható!

Minőségi és mennyiségi átvétel telephelyünkön történik, reklamációt csak az átvételkor fogadunk el! A szállítás és az ültetésig történő tárolás a Vevő költsége és kockázata! A Vásárlónak gondoskodni kell a növény szakszerű ápolásáról, elhelyezéséről, a gondos ültetésről, ez feladata és felelőssége. Fokozottan érvényes a szabad gyökerű gyümölcsoltványokra melyek nem tolerálják a hanyag Vevői magatartást. Ültetési útmutatót biztosítunk a teljes sikerhez honlapunkon, igény esetén nyomtatott formában.

Az időjárási károkra /aszály, vihar, fagy, tartós esőzés/ és növényvédelmi károkozókra nem vállalunk felelőséget. Növény egészségügyi okokból nem áll módunkban megunt, tévesen, rossz döntéssel vásárolt esetleg már kiültetett növényt visszaváltani. A Vevő kérésére segítünk abban, hogy megfelelő módon a vásárolt terméket saját gépjárművével biztonságosan elszállíthassa. A növények, termékek csomagolását térítés ellenében tudjuk elvégezni.

BETÉTDÍJ

Nagyobb méretű növényeinknél a konténerek környezetvédelmi szempontok miatt betétdíjasak /+K megjelölés/, így visszaválthatóak. A konténerek önköltségi áron kerülnek számlázásra, összege mérettől és formától függ. Csak a nálunk vásárolt „Betétdíj” igazolással rendelkező konténereket váltjuk vissza sérülésmentes állapotban.

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Kérjük, hogy vásárláskor minden esetben győződjön meg a növény egészségi állapotáról, mennyiségéről.
Amennyiben a vásárlás után azt tapasztalja, hogy a növény nem kifogástalan állapotú ( gyökérzete fejletlen, betegséget lát rajta stb.), haladéktalanul, 48 órán belül hozza vissza kertészetünkbe a kapott nyugtával és az eredeti konténerrel együtt sérülésmentes állapotban. A növények élőlények, ezen határidőn túl nehéz megállapítani, hogy a felmerülő probléma nálunk keletkezett, vagy a szállítás, átmeneti tárolás, helytelen ültetés vagy a későbbi gondozás során lépett fel. Természetesen minden esetben megvizsgáljuk, hogy a visszahozott növény a számára megfelelő gondozásban részesült-e. Amennyiben nem megfelelő ültetésre, kezelésre utaló jeleket tapasztalunk, úgy még a megadott határidőn belül sem tudunk reklamációt elfogadni. A fenti határidőn belül visszahozott növényeket cseréljük, vagy értékének megfelelően választhat dísznövényt kertészetünk kínálatából.

Honlapunkon megjelenő adatok, információk tájékoztatásul szolgálnak, esetenként lehetnek elavultak. Felhasználásuk kapcsán a felhasználónál keletkező bármilyen közvetett, vagy közvetlen kárért, költségért, kiadásért nem vállalunk felelősséget. Vásárlás előtt kérjük szíveskedjen telefonon, elektronikus levélben érdeklődni áraink, készleteink felől. A feltüntetett árak, információk nem minősülnek közvetlen ajánlatnak! Általános feltételeinkre a magyar jog megfelelő rendelkezései az irányadók.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.